KDC grupa

Stvaramo moderan i siguran prostor za poslovanje!

Zadovoljstvo nam je objaviti uspješan završetak radova na rekonstrukciji i adaptaciji proizvodno-industrijske hale. Predmetna hala, s tlocrtom od 87,19 m x 36,80 m i ukupnom površinom od 3.152,50 m², sada je suvremeni proizvodni prostor koji zadovoljava najviše standarde industrijske učinkovitosti i sigurnosti.

Prva faza

Projekt je započeo temeljitom demontažom i rušenjem popratnih sadržaja postojeće hale čime je stvoren prostor za novu infrastrukturu.

Druga faza - završetak

Završni radovi obuhvaćali su uređenje vanjskog okoliša, čime je osigurana estetska i funkcionalna skladnost cijelog kompleksa.

Postavljeni su novi pregradni zidovi koji su stvorili optimalan raspored radnog prostora!

Za dio zidova osigurani su protupožarni uvjeti, uključujući izvedbu protupožarnih konzola ispod krova na granicama požarnih sektora. Također, izvedena je toplinska izolacija na svim pročeljima zgrade, poda i krova.
Nova fasadna obloga, uz novu stolariju, značajno poboljšava energetsku učinkovitost i estetski izgled hale. Postavljeni su visokokvalitetni epoxy podovi koji zadovoljavaju sve zahtjeve otpornosti i trajnosti potrebne za intenzivno korištenje u industriji.

Izvedeni su i radovi na instalacijama vodovoda i odvodnje, uključujući armiranobetonske radove vodovodnog i akumulacijskog spremnika, osiguravajući pouzdanost i dugovječnost sustava.

OJAČANJE POSTOJEĆE KONSTRUKCIJE

Veliki izazov bilo je izvođenje rešetkastog ojačanja koje uključuje čeličnu konstrukciju po cijeloj hali, što je osiguralo dodatnu stabilnost i sigurnost objekta.

ELEKTRIČNE INSTALACIJE

S obzirom na povećane potrebe za električnom energijom zbog instalacije novih uređaja i strojeva, posebna pažnja posvećena je sigurnosti i pouzdanosti električnih instalacija.

STROJARSTVO

Složenost strojarstva zahtijevala je precizno planiranje i izvedbu kako bi se osigurala maksimalna efikasnost i pouzdanost svih strojarskih sustava.

Nova hala sada pruža visoku kvalitetu i sigurnost, spremna za suvremene proizvodne potrebe.

Sve faze projekta uspješno su dovršene zahvaljujući stručnom znanju naših djelatnika i primjeni najmodernijih tehnika i materijala.

 Nova hala sada pruža visoku kvalitetu i sigurnost, spremna za suvremene proizvodne potrebe.

Ponosni smo na postignuća ovog projekta i uvjereni da će nova proizvodno-industrijska hala značajno doprinijeti poslovanju našeg investitora, pružajući vrhunski proizvodni prostor koji je potpuno prilagođen suvremenim zahtjevima industrije.