ADAPTACIJA I REKONSTRUKCIJA PROIZVODNO-INDUSTRIJSKE HALE Altpro

KDC GRUPA

Uzbudljivo je vrijeme u KDC grupi! Trenutno radimo na projektu Altpro gdje više od 2000 kvadrata pretvaramo u moderno i funkcionalno radno okruženje.
Ovaj dinamičan projekt predstavlja stručnost u transformaciji poslovnih objekata. Pratite naš napredak jer gradimo temelje za budući uspjeh.

Stvaramo moderan i siguran prostor za poslovanje!

U tijeku je adaptacija i rekonstrukcija zgrade namijenjene gospodarstvu, koja obuhvaća više od 2000 kvadratnih metara prostora. Naš stručni tim posvećeno radi na ovom projektu kako bi stvorio moderno i funkcionalno radno okruženje koje će odgovarati potrebama današnjeg poslovanja.

Osim standardnih građevinskih radova, kao što su obnova fasade i unutarnjih prostora, u sklopu projekta implementiramo i niz dodatnih radova kako bismo osigurali sigurnost, kvalitetu i udobnost.

 To uključuje ugradnju protupožarnog sustava, primjenu Knauf ploča, te izolacije poda za poboljšanje energetske učinkovitosti i akustične izolacije. Svaka faza u projektu pažljivo je planirana i bit će izvedena prema najvišim standardima kako bismo postigli izvanredne rezultate.

Prva faza

Druga faza