Certifikat ISO 14001:2015

Održivost i briga o okolišu dio su našeg svakodnevnog poslovanja. Uz pomoć ISO 14001:2015, razvili smo i implementirali cjelovit sustav upravljanja okolišem koji obuhvaća sve aspekte naših aktivnosti, uključujući građevinske radove, facility management, transport i logistiku.

Cilj nam je smanjiti količinu otpada koji se odlaže na odlagališta te povećati udio materijala koji se reciklira.

U današnjem svijetu, gdje je briga za okoliš postala globalni prioritet, implementacija standarda poput ISO 14001:2015 postala je nužnost za svako poduzeće koje želi dugoročno poslovati i rasti. Ovaj standard ne samo da osigurava pridržavanje zakona i propisa, već i omogućava da igramo ključnu ulogu u smanjenju štetnog utjecaja na okoliš.

Vjerujemo da je naša odgovornost ne samo prema klijentima i zaposlenicima, već i prema okolišu i budućim generacijama.

U KDC grupi, nastavljamo raditi na inovativnim rješenjima koja smanjuju utjecaj na okoliš i podižu svijest o održivosti, kako bismo ostvarili bolju i zeleniju budućnost za sve nas.

Ekološke performanse, upravljanje rizicima i osiguravanje dugoročne održivosti.

Optimizacijom resursa smanjujemo troškove i povećavamo operativnu učinkovitost, čime ostvarujemo pozitivne poslovne rezultate. Razvili smo učinkovite sustave za selekciju, recikliranje i zbrinjavanje otpada iz svih naših projekata.

Također, kontinuirano optimiziramo naš vozni park i transportne procese kako bismo smanjili emisiju stakleničkih plinova. Potičemo upotrebu ekološki prihvatljivih goriva i optimiziramo transportne rute, čime dodatno doprinosimo smanjenju emisije ugljikovog dioksida.

Zajedno gradimo uspjeh!

Vjerujemo kako funkcionalno i kvalitetno uređen prostor utječe na radnu atmosferu, suradnju i poslovni uspjeh. Stoga, trudimo se stvoriti prostor koji odražava identitet klijenta, istovremeno pružajući estetsku privlačnost, praktičnost i efikasnost.