Pretvorite pod u savršenstvo koje traje!

 

Jeste li znali da najraniji oblici estriha datiraju iz drevnoga Rima gdje su stari Rimljani koristili tehniku nazvanu opus signinum?  Današnji estrih je osnovni građevinski materijal, nastao ljudskom potrebom za ravnanjem podova.

Ovaj smo tjedan postavili XPS izolaciju i estrih, kao ključne korake u stvaranju savršenog temelja za prostor gdje se toplina susreće s trajnošću, a udobnost s izdržljivošću.

WE MAKE SPACE FOR BUSINESS

Idealna je za razne primjene, od temelja i zidova do krovova i podova.

Vaš prostor – naša inspiracija!

Zbog svojih izvrsnih svojstava, XPS je često izbor broj jedan za energetski učinkovite gradnje.

Kombinacija XPS izolacije i estriha!

U svijetu građevine, postoji jedan nevidljivi junak koji često prolazi nezamijećen, ali koji igra ključnu ulogu u svakom interijeru – estrih. Iako možda nije najglamurozniji element prostora, estrih je temelj koji drži sve ostalo zajedno. 

Bez obzira na to je li riječ o klasičnom cementnom estrihu, suvremenom suhom estrihu ili nekom drugom tipu, on osigurava stabilan, udoban i dugotrajan prostor.

Kombinacija XPS izolacije i estriha ne donosi samo tehničke prednosti, već stvara i osjećaj prostora koji diše zajedno s vama. Toplina pod nogama, osjećaj sigurnosti pod težinom svakodnevnog života i spoznaja da je vaš poslovni prostor spreman za svaku sezonu – sve to proizlazi iz ove simbioze materijala. 

Svaki korak na ovom podu odražava pažnju prema detaljima i predanost kvaliteti!