Misija transformacije prostora privodi se kraju!

Završetak građevinsko-obrtničkih radova omogućuje uvid u potpuno novi prostor, a završetak elektroinstalacijskih radova rezultirat će modernim i funkcionalnim dizajnom.

 Ovaj projekt nije samo građevinski zadatak, već umjetnost koja oblikuje prostor i stvara atmosferu. Naš tim stručnjaka predano je radio na svim fazama projekta, osiguravajući da svaki detalj bude pažljivo izveden i usklađen s vizijom investitora.

Postavljanje keramike

Proces oblaganja keramikom zahtijeva visoku preciznost i stručnost, a naš tim je osigurao da svaka pločica bude postavljena savršeno, stvarajući ravne i estetski privlačne površine. Pažnja je posvećena ne samo vizualnom izgledu, već i praktičnim aspektima poput dugotrajnosti i jednostavnosti održavanja.

Završna obrada zidova

Boje nisu samo estetski element, već i sredstvo koje može utjecati na percepciju prostora i osjećaj ugode. Naš tim stručnjaka koristio je najmodernije tehnike i materijale kako bi osigurao ravnomjernu i dugotrajnu završnu obradu.

Elektroinstalacijski radovi

Instalacija modernih elektroinstalacija osigurava da će prostor biti ne samo lijep, već i potpuno funkcionalan i siguran za korištenje. Korišteni su najnoviji materijali i tehnike kako bi se osigurala dugotrajnost i pouzdanost svih instalacija.

KDC grupa

Zadovoljili smo visoke estetske i funkcionalne standarde.

Završetak građevinsko-obrtničkih radova na projektu Camping Resort Aminess Avalona predstavlja značajan korak prema realizaciji vizije investitora. Transformacija prostora donosi ne samo novi izgled, već i nove mogućnosti za korištenje prostora.

Kroz ovu transformaciju, pokazali smo kako se uz stručnost i predanost može stvoriti prostor koji zadovoljava visoke estetske i funkcionalne standarde.