ADAPT TO CHANGE

Dobrodošli u svijet gdje priroda susreće urbani život.

Trgovački centri nisu samo mjesta za kupovinu, već i oaze zelenih površina koje osvježavaju dušu i pružaju prostor za opuštanje.

Profesionalno košenje trave!

KDC predano se brine o održavanju zelenih površina u King Crossu i Park Shopu Sesvete, osiguravajući redovitu košnju trave i očuvanje estetike eksterijera kako bi svakodnevni boravak bio ugodan i inspirativan.

Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske usluge u održavanju trgovačkih objekata, a zelenilo koje okružuje ove centre igra ključnu ulogu u stvaranju ugodne atmosfere za sve posjetitelje. 

Aktivnosti ne uključuju samo osnovne zadatke poput košnje trave, već i brojne druge aspekte održavanja koji čine razliku u ukupnom doživljaju posjetitelja.

Jedan od glavnih prioriteta KDC grupe je održavanje zelenih površina na način koji je ekološki prihvatljiv i održiv. Koristimo suvremene metode i opremu koja minimalizira utjecaj na okoliš, istovremeno osiguravajući da su naši prostori uvijek u najboljem stanju.

Redovito pregledavamo travnjake, cvjetne gredice i drveće kako bi identificirali potencijalne probleme i odmah poduzeli potrebne mjere.

Zalijevanje, gnojenje i zaštita od štetnika!

Posebnu pažnju posvećujemo izboru biljaka koje su otporne na lokalne klimatske uvjete i koje zahtijevaju minimalno održavanje, čime smanjujemo potrebu za čestim intervencijama i osiguravamo dugoročnu održivost zelenih površina. KDC također aktivno sudjeluje u sezonskom uređenju trgovačkih centara. 

Tijekom proljeća i ljeta, sadimo nove cvjetne vrste koje unose boju i svježinu u prostor, dok tijekom jeseni i zime biramo biljke koje su otporne na niže temperature i koje dodaju posebnu čarobnost okolišu. Ova sezonska varijacija doprinosi dinamici prostora i čini posjete trgovačkim centrima ugodnijima tijekom cijele godine.

Koristimo modernu opremu

Redovito održavanje trgovačkih centara također uključuje čišćenje staza, parkirališta i drugih vanjskih površina.

Zahtijevajte najbolje

KDC grupa proaktivno pronalazi rješenja za sve izazove i probleme koji se mogu pojaviti u procesu održavanja. Zatražite naše usluge održavanja sada!

Stručni tim KDC grupe

Osiguravamo da su svi prostori uredni i sigurni za posjetitelje, bez obzira na vremenske uvjete. Posebnu pažnju posvećujemo uklanjanju lišća, snijega i leda tijekom jeseni i zime, kako bi se izbjegli potencijalni problemi i osigurao nesmetan pristup trgovinama.