NOVOSTI nova sfera znanja

S ponosom najavljujemo našu najnoviju inicijativu usmjerenu na podršku mladim talentima u građevinskoj i obrtničkoj djelatnosti. Možemo reći da prepoznajemo važnost ulaganja u buduće generacije stručnjaka. U tom duhu, želimo ostvariti blisku suradnju s Obrtničkom i industrijskom građevinskom školom u Zagrebu kako bismo potaknuli zapošljavanje i profesionalni razvoj mladih u izabranoj struci.

Pozivamo sve zainteresirane učenike da nas kontaktiraju i postanu dio našeg tima. Zajedno gradimo bolju budućnost!

UHVATIMO ZNANJE

Cilj je pružiti priliku učenicima koji završavaju srednju školu da se uključe u struku odmah nakon završetka školovanja. Želimo omogućiti mladima
stjecanje praktičnoga znanja o iskustva, kako bi razvili svoje vještine i profesionalno se usmjerili u područjima za koja su se školovali. Naša inicijativa nije samo zapošljavanje, već i mentorstvo, podrška i pružanje prilika za rast u karijeri.

KNAUFER

VODITELJ SOBOSLIKARSKIH RADOVA

VODITELJ SUHOMONTAŽNIH RADOVA

SOBOSLIKAR

VODITELJ GRADILIŠTA

KDC grupa te traži!

RAD NA PROJEKTIMA

Omogućuje ti da primijeniš teorijska znanja stečena tijekom školovanja u stvarnim situacijama, čime se ubrzava profesionalni razvoj.

STRUČNO ZNANJE

Pod nadzorom naših iskusnih stručnjaka, imaš priliku učiti od najboljih. Takvim se načinom rada osigurava kvalitetno prenošenje znanja i vještina.

IZAZOVNI ZADACI

Pomažu ti testirati i proširiti vlastite granice. Zadaci povećavaju stručnost, ali i motiviraju postizanje izvrsnosti.

STJECANJE ISKUSTVA

Praktično iskustvo omogućuje rast i razvoj u struci. Iskustvo te čini konkurentnijim na tržištu rada i bolje pripremljenim za buduće izazove.



JEDNO MJESTO, SVI GRAĐEVINSKI POSLOVI.

Tvoje vještine se traže, zato dođi i pokaži što znaš!