Uz 1256 izlagača iz 38 zemalja i 9 potpuno popunjenih dvorana, Blechexpo/Schweisstec 2023 međunarodni je sajam na kojemu je bilo moguće vidjeti inovacije u metalnoj industriji.
Središnje teme kretale su se oko automatizacije, održivosti, energetske učinkovitosti, nedostatka kvalificirane radne snage i korisničke službe.

Sajam je ponudio rješenja za učinkovitiju proizvodnju, bolju iskoristivost materijala i veću kvalitetu dijelova uz istovremeno smanjenje potrošnje energije i emisije CO2. S ciljem da se proizvodnja čelika i obrada lima učini održivijima, Blechexpo/Schweisstec 2023 dao je značajan poticaj i pokazao da čak i male tvrtke mogu uspješno prihvatiti automatizaciju.

Imali smo jedinstvenu priliku vidjeti najnoviju tehnologiju i proizvode metalne industrije te tako započeti projektiranje vlastitih idejnih rješenja, ključnih za budući razvoj poduzeća. Vrlo inspirativni razgovori s partnerima proširili su naš pogled na metalnu industriju i dodatno nas motivirali u stvaranju novih i inovativnih, metalnih rješenja.

Gledanje najnovijih tehnoloških dostignuća potaknulo je našu kreativnost i ambiciju za stvaranjem inovativnih rješenja!

Komunikacija s partnerima na sajmu proširila je našu perspektivu. Inspirativni razgovori potaknuli su razmjenu ideja i stvaranje novih poslovnih prilika u metalnoj industriji. Blechexpo je bio više od sajma, bio je izvor motivacije. Sada smo dodatno motivirani za stvaranje novih, inovativnih rješenja u metalnoj industriji, koja će premašiti očekivanja naših klijenata. Naša posjeta sajmu ne samo da nas je informirala o najnovijim trendovima, već nas je i oplemenila znanjem i vizijom za budućnost metalne industrije.